fbpx

Midlertidige elinstallationer – byggepladser

MÅLGRUPPE

Kurset er til dig, der arbejder med midlertidge elinstallationer på byggepladser.

DETALJER

Kurset er tilgængeligt i 45 dage fra tilmelding og tager cirka 4,5 timer at gennemføre. Der udstedes et certifikat ved beståelse.

PRIS

Prisen er 896,- ekskl. moms (1120,- inkl. moms). Beløbet trækkes på dit kort indenfor 24 timer efter tilmelding.

Om kurset

På dette kursus lærer du om midlertidige elinstallationer på byggepladser. I kurset introduceres du til emnet og gennemgår lovgrundlag og ansvarsfordeling, før du videre lærer om opbygning af den midlertidige installation, herunder hvilke krav der er til byggepladstavler, til beskyttelse, selektivitet, mærkning og lignende.

TILMELD DIG NU

Kursusdetaljer

Du lærer også om brug af den midlertidige installation, hvilket eksempelvis omfatter krav til tilsluttet materiel, ledningssystemer og lysbehov samt hvad du som almindelig bruger må med installationen.
Slutteligt lærer du om mekanisk påvirkning af installationen og beskyttelse af kabler og udstyr samt kontrol af installationen, herunder det, der kaldes ”Verifikation”.

Når du har gennemført kurset, har du fået viden om regler og krav til installationer, du ved hvem der har hvilket ansvar og hvad der eksempelvis kun må udføres af en autoriseret elinstallatør. Du er også i stand til at vurdere, om en midlertidig elinstallation ser ud til at leve op til gældende regler og krav.