Elbiler: Sikkerhed ved redning

DKK 995,00 ex moms

Få viden om regler, sikker adfærd, og handlemåder ved indsats på el- og hybridbiler.

Download tilmeldingsliste her

Beskrivelse

Det lærer du

Deltageren opnår også viden om opbygningen af de forskellige køretøjstyper, samt viden om forskellige sikkerhedsrisici der er for redningsmandskabet i forbindelse med brand og uheld med el- og hybridbiler. Deltageren vil ud fra denne viden kunne indgå mere sikkert i indsatsen. Kurset retter sig mod beskæftigede i brand og redning, der varetager opgaver i forbindelse med brandslukning og redningsopgaver, samt beskæftigede der arbejder med autohjælp, bugsering eller bjærgningstjeneste.

  • Identificere forskellige el- og hybridkøretøjer.
  • Redegøre for de forskellige relevante komponenters placering og funktion.
  • Identificere risici ved redningsarbejde, herunder brandfare, fare for el-ulykker, faremomenter ved flytning, røgudvikling, kemiske forbindelser og forureningsrisici.
  • Anvende korrekte værnemidler.
  • Træffe korrekte foranstaltninger for at imødegå identificerede risici, herunder anvendelse af actioncard, og på den baggrund være i stand til at udføre en sikkerhedsmæssig forsvarlig indsats.

Sted

Dette er et af vores e-learning kurser. Derfor er kurset online, og du kan tage det, hvor og hvornår det passer dig - lige her på portalen.

Målgruppe

Kurset er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job kan komme til at møde ulykker med elbiler.

Udbytte

Deltageren opnår viden om opbygningen af de forskellige køretøjstyper, samt viden om forskellige sikkerhedsrisici der er for redningsmandskabet i forbindelse med brand og uheld med el- og hybridbiler.

Tid

Dette kursus tager omkring 4,5 timer at gennemføre. Kurset vil være tilgængeligt i 45 dage fra tilmeldingsdatoen. Herefter vil tilmeldingen udløbe.

Det formelle

Dette kursus er baseret på den aktuelle konsensus på området for indsatser på køretøjer med alternative energikilder. Kurset vil være tilgængeligt i 45 dage fra tilmeldingsdatoen. Herefter vil tilmeldingen udløbe. Selve kurset tager cirka 4,5 timer at gennemføre. Du har 5 forsøg til at gennemføre hver lektion. Formår du ikke at gennemføre en af lektionerne, vil du ikke modtage et kursusbevis. Det er muligt at genbesøge kurset, så længe dit certifikat er aktivt. Desuden er det muligt at downloade kursusmateriale (tabeller, skemaer og lignende), som du efterfølgende kan anvende. Hvis du allerede har taget kurset, kan du finde det ved at logge ind her.

Yderligere information

1. Indledning

Introduktion og beskrivelse af kursets indhold

2. Førstehjælp

Grundlæggende genopfrisk af førstehjælp

3. EN 50 110 generelt

Generel gennemgang af EN 50 110 standarden

4. Spændingsløse installationer

Gennemgang af arbejdet på spændingsløse installationer

5. Arbejde under spænding

Gennemgang af arbejde på installationer under spænding

6. Arbejde nær / ved spænding

Krav, sikkerhed og opmærksomhed når du arbejder nær spænding

7. Afslutning

Opsummering og afrunding af kurset

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elbiler: Sikkerhed ved redning”

Du kunne også være interesseret i...