L-AUS (EN 50 110)

DKK 575,00 ex moms

Sikkerhed ved drift og arbejde på eller ved elektriske installationer.

Beskrivelse

Det lærer du

Ved gennemførelse af dette kursus kan du udføre drift og arbejde på eller nær elektriske installationer. Du kan vurdere sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejdet, foretage risikovurderinger og ikke mindst anvende og kontrollere værktøjer og værnemidler. Du får desuden indgående kendskab til den europæiske standard EN 50 110. L-AUS er et lovpligtigt certifikat, som arbejdsgivere skal sørge for, at medarbejderne har.

Sted

Dette er et af vores e-learning kurser. Derfor er kurset online, og du kan tage det, hvor og hvornår det passer dig - lige her på portalen.

Målgruppe

Kurset er til dig, der arbejder på eller nær elektriske installationer og som mangler eller har brug for genopfriskning af det lovpligtige L-AUS certifikat.

Udbytte

Du får afgørende viden omkring sikkert arbejdet ved elinstallationer og får indblik i håndtering af ulykker, førstehjælp mv.

Tid

Dette kursus tager omkring 4,5 timer at gennemføre. Kurset vil være tilgængeligt i 45 dage fra tilmeldingsdatoen. Herefter vil tilmeldingen udløbe.

Det formelle

Dette kursus er baseret på den aktuelle lovgivning og praksis på området og lever op til gældende europæiske standarder for L-AUS kurser. Dit certifikat vil også gælde som ”Live Work Certificate”. Kurset vil være tilgængeligt i 45 dage fra tilmeldingsdatoen. Herefter vil tilmeldingen udløbe. Selve kurset tager cirka 4,5 timer at gennemføre. Du har 5 forsøg til at gennemføre hver enkelt lektion. Formår du ikke at gennemføre en af lektionerne, vil du ikke modtage et kursusbevis. Det er muligt at genbesøge kurset, så længe dit certifikat er aktivt. Desuden er det muligt at downloade kursusmateriale (tabeller, skemaer og lignende), som du efterfølgende kan anvende. Hvis du allerede har taget kurset, kan du finde det ved at logge ind her.

Har I mange tilmeldinger, så udfyld og send denne blanket til vores support

Download

Yderligere information

1. Indledning

Introduktion og beskrivelse af kursets indhold

2. Førstehjælp

Grundlæggende genopfrisk af førstehjælp

3. EN 50 110 generelt

Generel gennemgang af EN 50 110 standarden

4. Spændingsløse installationer

Gennemgang af arbejdet på spændingsløse installationer

5. Arbejde under spænding

Gennemgang af arbejde på installationer under spænding

6. Arbejde nær / ved spænding

Krav, sikkerhed og opmærksomhed når du arbejder nær spænding

7. Afslutning

Opsummering og afrunding af kurset

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “L-AUS (EN 50 110)”