Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse §9

100 % ONLINE

Med en online version af arbejdsmiljøuddannelsen får I stor fleksibilitet til at gennemføre, og rig mulighed for at tilpasse uddannelsesforløbet til jer, jeres viden, branche og forudsætninger.

Uddannelsen er til alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere, som skal have den lovpligtige uddannelse, samt andre med interesse i arbejdsmiljø. Kom nemt i gang herunder.

Tilmeld dig her

Online

Uddannelsen kan gennemføres uanset, hvor du befinder dig.

Frihed

Vi giver dig frihed til at gennemføre kurset, når det passer dig.

Skræddersyet

Du har mulighed for at skræddersy forløbet, så det passer bedst til din organisation.

Altid dit

Selv efter uddannelsens afslutning, vil kursusmaterialet være tilgængeligt på din profil.

Arbejdsmiljøuddannelsen ONLINE

Hos AMportalen.dk arbejder vi altid på at gøre det så let som muligt for vores kursister. Derfor tilbyder vi Den lovpligtige obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse som et 100 % online kursus. Du får altså mulighed for at gennemføre kurset, når og hvor det passer dig allerbedst.

Obligatorisk

Arbejdsmiljøuddannelsen er en lovpligtig obligatorisk uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere som er tilknyttet arbejdsmiljøorganisationen i deres virksomhed. Uddannelsen henvender sig og så til personer der generelt ønsker bredere viden indenfor Arbejdsmiljø.  Uddannelsen klæder deltagerne på med viden om arbejdsmiljø og metoder til at håndtere sikkerhedsopgaver og andre Arbejdsmiljø relaterede opgaver i virksomheden/organisationen.

Tidslinje

Download PDF

Det praktiske

Når du tilmelder dig Arbejdsmiljøuddannelsen online vælger du hvilken uge du ønsker at påbegynde din uddannelse. Din uddannelse starter mandag i den uge du vælger, herfra har du 7 uger til at gennemfører og indsende den afslutte den obligatoriske opgave. Der kan ikke dispenseres fra de 7 uger da de er fastsat af Arbejdstilsynet.

I starten af forløbet udarbejder kursisten selv deres ønskede uddannelsesplan og indsender til underviseren. De obligatoriske lektioner kan ikke fravælges, men lektioner indenfor kursistens interesseområde kan tilvælges. Der er masse af forklaring og hjælp i uddannelsen til at få udarbejdet og indsendt denne plan.

Undervejs i uddannelsen vil du have mulighed for at kommunikerer med de øvrige kursister på holdet, ligesom der vil kunne stilles spørgsmål til underviseren. Der vil normalt blive svaret hurtigt fra din underviser, dog altid indenfor 24 timer, ligesom vores support altid er klar på telefonen fra 8 til 16.30 hver dag.

Uddannelsesforløbet afsluttes med, at din hjemmeopgave uploades og vurderes af underviseren, hvorefter du vil modtage dit kursusbevis.

Formalia

Tilmelding er bindende, og hvis du ønsker at ændre kursustilmeldingen, skal du kontakte MitKursus.dk support på 70 27 64 84 eller support@mitkursus.dk. Du kan overdrage din tilmelding til en kollega, hvilket dog skal gøres senest 1 hverdag før dit kursus påbegyndes. Du kan få flyttet kursusstart til en anden uge (en anden startuge), hvilket dog skal ske senest 1 hverdag før dit kursus starter.

Kursusprisen skal være betalt inden kurset påbegyndes.

Vi forbeholder os i øvrigt ret til at tilbageholde uddannelsesbeviset indtil betaling er registreret modtaget.

AMportalen.dk

Hos AMportalen.dk er Arbejdsmiljøuddannelsen 100 % online. Vi har udbudt onlinelæringen indenfor Arbejdsmiljøet siden 2007 og anser os selv for at være en af de mest seriøse udbydere på området. Det teoretiske indhold er på højt niveau og altid udarbejdet i tæt samarbejde med landets Erhvervsskoler og andre seriøse aktører indenfor Arbejdsmiljø.

AMportalen har i et tæt samarbejde mellem Rybners, MitKursus.dk og ARBEJDSMILJØEksperten skabt Danmarks mest seriøse og grundige online Arbejdsmiljøuddannelse, hvor kursisten ud over de obligatoriske moduler kan tilvælge moduler der specifikt henvender sig til netop deres branche.