Den obligatoriske (online) arbejdsmiljøuddannelse §9

Med en online version af arbejdsmiljøuddannelse får i stor fleksibilitet til at gennemføre, og rig mulighed for at tilpasse uddannelsesforløbet til jer, jeres viden, branche og forudsætninger.
Uddannelsen er til alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere, som skal have den lovpligtige uddannelse, samt andre med interesse i arbejdsmiljø. Kom nemt i gang herunder.

Tilmeld dig her

Online

Uddannelsen kan gennemføres uanset, hvor du befinder dig.

Frihed

Vi giver dig frihed til at gennemføre kurset, når det passer dig.

Skræddersyet

Du har mulighed for at skræddersy forløbet, så det passer bedst til din organisation.

Altid dit

Selv efter uddannelsens afslutning, vil kursusmaterialet være tilgængeligt på din profil.

Arbejdsmiljøuddannelsen

Hos AMportalen.dk arbejder vi altid på at gøre det så let som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse som online kursus. Du får altså mulighed for at gennemføre kurset, når og hvor det passer dig allerbedst.

Obligatorisk

Arbejdsmiljøuddannelsen er en obligatorisk uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere som er tilknyttet arbejdsmiljøorganisationen i deres virksomhed. Uddannelsen klæder deltagerne på med viden omkring arbejdsmiljø og metoder til at håndtere fx sikkerhedsopgaver i organisationen.

Hos os

Hos AMportalen.dk er størstedelen af arbejdsmiljøuddannelsen online. Der forelægger fire obligatoriske tilstedeværelsestimer, men resten har du mulighed for at gennemføre den, når det passer dig.

Tidslinje

Det praktiske

Uddannelsen starter med, at du får afgang til et online introduktionsforløb. Her vil du blandt andet skulle udarbejde din personlige uddannelsesplan, så du og din organisation får mest muligt ud af uddannelsen.

Herefter vil der være fire timers obligatorisk tilstedeværende undervisning. Når de fire timer er overstået, får du adgang til de resterende online lektioner.

Uddannelsesforløbet afsluttes med, at din hjemmeopgave vurderes, hvorefter du vil modtage dit kursusbevis.

Download PDF

Formalia

Tilmelding er bindende, og hvis du ønsker at ændre kursustilmeldingen, skal du kontakte MitKursus.dk support på 70 27 64 84 eller support@mitkursus.dk.
Du kan overdrage din tilmelding til en kollega, hvilket dog skal gøres senest 1 hverdag før tilstedeværelsesundervisningen.
Du kan blive flyttet til et andet kursus (en anden tilstedeværelsesundervisning), hvilket dog skal ske senest 7 dage før, ellers betales et flytningsgebyr på 50 % af kursusprisen.

Kursusprisen skal være betalt inden tilstedeværelsesundervisningen. Vi forbeholder os i øvrigt ret til at tilbageholde uddannelsesbeviset indtil betaling er registreret modtaget.

Aflysning

Ønsker du at blive afmeldt kurset, skal dette ske senest 3 uger før tilstedeværelsesundervisningen. Ved afmelding mindre end 3 uger før, betales 50 % af kursusprisen og ved afmelding mindre end 1 uge før eller ved udeblivelse betales 100 % af kursusprisen.
Ændring, flytning eller afmelding gælder først, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse herom.

Vi forbeholder os ret til aflysning eller flytning af kurset ved manglende tilmeldinger eller andre omstændigheder. I så fald vil du blive tilbudt fri overflytning til et andet kursus eller den fulde kursuspris refunderet.

Vi er din vej til et bedre arbejdsmiljø

Hos AMportalen.dk arbejder vi på at gøre det lettere at sikre et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en række online kurser inden for arbejdsmiljø, samt en primært online udgave af den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.

Arbejdsmiljøuddannelsen

Andre kurser