Der er mange grunde til at vælge online kurser over traditionel undervisning. Lær mere om nogle af dem her i videoen.

Hvorfor e-learning?

Skal du eller dine medarbejdere videreuddannes? Så er onlinekurser et fantastisk værktøj, der kan optimere jeres tids- og ressourceforbrug i virksomheden. Vores kurser giver en ensartet og fleksibel undervisning i høj kvalitet — hvad enten det er de obligatoriske sikkerhedskurser eller dem, der er rettet mod bedre trivsel på arbejdspladsen.

E-learning gør jer uafhængige af undervisere og undervisningsfaciliteter. Desuden kan de på tværs af sprog, afstande og tidsplaner sikre kompetenceudvikling og stor fleksibilitet til dig og dine medarbejdere. Alt er under jeres kontrol og på jeres præmisser.

I sparer både tid og ressourcer

Glem alt om transport, logistik, undervisningsfaciliteter og spildtid. Med AMPortalen.dk’s onlinekurser kan I starte kurserne med det samme — og være effektive i jeres videreuddannelse.

Dokumenterbar og ajour

I er sikret dokumenterbar kvalitet og konsistens i jeres undervisning uden merudgifter for virksomheden. Vi sørger for altid at holde kurserne ajour efter den aktuelle lovgivning og best practice. 

Jeres tempo og præmisser

Kurserne kan tages i det tempo, der passer til jeres arbejdsplads. Lektionerne findes på flere sprog og kan genbesøges, således at I kan planlægge et unikt forløb med den enkelte medarbejder.

Attraktivt for både virksomhed og medarbejder

Glade og uddannede medarbejdere giver den bedste arbejdsplads og de bedste resultater. Med onlinekurser kan I med minimal tidsforbrug investere i jeres arbejdsplads trivsel, sikkerhed og miljø.

Sådan foregår onlinekurser på AMportalen.dk

Alle vores onlinekurser indeholder en kombination af tekst, video og spørgsmål. Vores nyeste kurser indeholder desuden virtuelle og animerede undervisere.

Kurserne starter med en kort introduktion, hvor du bliver præsenteret for kursets indhold. Derefter præsenteres selve kursusindholdet. Gennem hele kurset vil du blive stillet en række spørgsmål, som du skal besvare. Disse spørgsmål bidrager til, at vi kan vurdere, hvorledes du har fået den nødvendige viden ud af kurset. Når du har afsluttet et kursus, vil du modtage et kursuscertifikat direkte på din mail.

Alle kurser er skabt, så du kan gennemføre det i dit eget tempo. Desuden er alle vores kurser tilgængelige 24/7 — så der er ingen begrænsninger, og du har altid mulighed for at pause, spole eller genbesøge lektioner i kurset, hvis du har brug for det.

Bemærk, at du har 45 dage fra købsdatoen til at gennemføre kurset.

 

Udforsk udvalget af e-learningskurser

Alt efter hvilken branchen du befinder dig i, kan der være specifikke problematikker i forbindelse med arbejdsmiljøet, som du ønsker en løsning på. Det forsøger vi at hjælpe med. Derfor er AMportalen.dk stedet, hvor du finder nødvendige kurser til ethvert behov. I vores udvalg af onlinekurser finder du tematikker, som:

  • Fysisk arbejdsmiljø
  • Kemisk arbejdsmiljø
  • Psykisk arbejdsmiljø
  • Ergonomisk arbejdsmiljø

Derudover faciliterer vi den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse som et onlinekursus, så arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og andre, der skal have kurset, kan gøre det det, når det passer bedst. 

online e-learning kurser