Der er mange grunde til at vælge e-learning over traditionel undervisning. Lær mere om nogle af dem her i videoen.

Hvorfor e-learning?

E-learning er et fantastisk værktøj, som giver en masse frihed. Vores e-learning kurser er tilgængelige lige der, hvor du er og lige der, hvor du har brug for dem. Nu skal du ikke længere være afhængig af en underviser eller bekymre dig om klasseundervisning. Alt er under din kontrol og fungerer på dine præmisser.

Start med det samme

Vores e-learning giver dig mulighed for at starte kurserne med det samme. Ingen ventetid. Direkte adgang.

Eget tempo

Du kan tage kurserne i et tempo der passer dig og du kan genbesøge lektionerne, hvis du føler du missede noget.

Du sparer tid

Glem alt om transport. Glem alt om logistik. Glem alt om spildt tid. Spar tid ved e-learning hos AM-portalen.

Kursus på dine præmisser

Du kan tage kurset lige præcis, når du har tid. I en pause. I venteværelset. I weekenden. Det er helt op til dig.

E-learning på AM Portalen

Alle vores e-learning kurser indeholder en kombination af tekst, video og spørgsmål. Vores nyere udviklede kurser, indeholder desuden vores virtuelle, animerede undervisere.

Alle kurser indeholder en kort introduktion, hvor du bliver præsenteret for kursets indhold. Derefter kommer selve kursusindholdet. Gennem hele kurset vil du blive stillet en række spørgsmål, som du skal besvare. Disse spørgsmål bidrager til, at vi kan vurdere, hvorledes du har fået den nødvendige viden ud af kurset. Når du har afsluttet et kursus, vil du modtage et kursuscertifikat direkte på din mail.

Alle kurser er skabt, så du kan gennemføre dem i tempo der passer dig. Desuden er alle vores kurser tilgængelige 24/7, så der er ingen begrænsninger. Det er altså ligegyldigt om du er en rigtig early bird eller en vaskeægte natteravn. Du har altid mulighed for at pause, spole eller genbesøge lektioner i kurset, hvis du har brug for det.

HUSK – du har 45 dage fra købsdatoen til at gennemføre kurset.

online e-learning kurser