Vi skaber en bedre kursusoplevelse gennem e-learning

AM Portalen er din indgang til en række af de mest populære arbejdsmiljø- og sikkerhedskurser. Alle vores kurser er online, og de bygger på fordybende e-learning teknologier, så du som kursist får mest muligt ud af kurserne.

Vi er sikre på, at fremtiden inden for kursusafvikling er online. For hvem ønsker egentlig at hive hele eller halve dage ud af en forvejen presset kalender for at tage et traditionelt kursus i den anden ende af landet? Vi er sikre på, at det ikke er mange. Derfor udvikler vi kurser, som er tilgængelige uanset, hvor du befinder dig.

 

Hos AM Portalen ønsker vi hele tiden at udfordre os selv og ikke mindst følge med tiden. Derfor bestræber vi os på at udforske og implementere de nyeste teknologier inden for e-learning. Vi har en konkret målsætning om at gøre arbejdsmiljø og sikkerhedskurser langt mere tilgængelig for alle relevante modtagere. Derfor skal det nemt og enkelt at tage vores kurser. Af den grund er samtlige af vores kurser baseret på e-learning teknologien. Det vil altså sige, at de er online og kan tilgås hvor og hvornår det passer dig. Alle vores kurser er desuden baseret på et stort faglig grundlag, den viden du bliver præsenteret for i kurserne, er godkendt af undervisere med konkret ekspertise inden for de forskellige emner.